If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги знае ли някой от вас дали на 1,4 T.S може да се монтира климатик?Моята алфичка няма и на тези жеги направо се побърквам.
Ако все пак става дали мощността на колата ще падне?
Ами като включиш климатика определено има разлика. все едно някой ти закача ремърке отзад за колата. 1,4 е малък двигател и се осеща доста. Ама после като изключиш климатика и имаш чувството че си с чип тунинг )
Сигурно ще да може да се сложи допълнително, стига да намериш кой. Иначе доста се спъва като го включиш. В началото е шок, но като свикнеш да сменяш предавките на по-високи обороти се търпи. Но си струва мъката в тия жеги....
Колеги знае ли някой от вас дали на 1,4 T.S може да се монтира климатик?Моята алфичка няма и на тези жеги направо се побърквам.
Ако все пак става дали мощността на колата ще падне?
Имам човек който се занимава с внос на климатици втора ръка от Италия,монтаж и гаранция много кадърен майстор! Неудобство за теб е,че се намира в Г.Ор-ца! При проявен интерес от твоя страна ще ти дам и телефон за връзка!
Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
Благодаря ви много колеги.Много мисля за варианта на нова алфичка с фабричен климатик,ама като си мисля колко пари и труд съм хвърлил по настоящата и че всичко това трябва да направя с новата отново направо ми се къса сърцето
Благодаря ви много колеги.Много мисля за варианта на нова алфичка с фабричен климатик,ама като си мисля колко пари и труд съм хвърлил по настоящата и че всичко това трябва да направя с новата отново направо ми се къса сърцето
Comment